Diensten

Waar kan ik je bij helpen?

 

Het begin

Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Tijdens dit gesprek van ongeveer 10 minuten kunnen we samen je vragen en/of doelen bespreken. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Je kunt kiezen uit meerdere opties, afhankelijk van je behoefte.

 1. Wil je graag een voedingsadvies en daarnaast ook gemeten en gewogen worden? Dan is een eerste consult de beste optie voor jou. Tijdens dit eerste consult van een uur bespreken we samen je huidige voeding, barrières en heel belangrijk: je doel. Vervolgens maak ik een voedingsschema voor je met daarin een voorbeeld dagmenu en variatielijsten. Klik hier om een eerste consult te plannen. 
 2. Weeg en meet je liever zelf maar wil je graag alleen voedingsadvies? Dat kan natuurlijk ook. Je stuurt de gegevens die ik nodig heb via de e-mail naar info@dietistedaphne.nl. Vervolgens zal ik een voedingsadvies voor je maken. Hiervoor hebben we dus geen face to face contact. Klik hier om voedingsadvies op te vragen. 

 

Vervolg

 1. Wil je graag je schema up-to-date houden en gemeten/gewogen worden? Dan is het vervolgconsult van 30 minuten aan te raden. Hierin word je huidige schema besproken en aangepast. Daarnaast vindt er een meet- en weegmoment plaats. Heb je de voeding al redelijk onder de knie en heb je  alleen behoefte aan een kort meet- en weegmoment? Dan is een vervolgafspraak van 15 minuten voldoende.
 2. Wil je graag een aangepast voedingsadvies op basis van je nieuwe doelstelling? Dan kun je een aangepast voedingsschema krijgen gebaseerd op je nieuwe behoeftes.

 

Telefonisch advies

Heb je vragen over voeding en wil je graag kort en bondig advies? Dan is een telefonisch advies misschien wel wat voor jou. Bel gerust en geef aan dat je een telefonisch consult wil, dan kunnen we samen je vragen doornemen. Dit gesprek zal maximaal 20 minuten duren. Klik hier om een telefonisch consult in te plannen. 

 

Kosten

 • Kennismakingsgesprek: gratis.
 • Eerste consult: €90,-
 • Alleen voedingsschema: €75,-
 • Vervolgconsult normaal: €30,-
 • Vervolgconsult kort: €15,-
 • Aangepast voedingsschema: €25,-
 • Telefonisch advies: €15,-

 

Naast de individuele begeleiding ben ik ook in te huren als zzp’er voor grotere opdrachten. Neem gerust contact op voor meer informatie en een offerte.

 

SAMEN AAN DE SLAG? LET'S GO!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.